STIRI

DOING BUSINESS WITH ROMANIANS – LOCAL FLAVOURS and GLOBAL TRENDS
March 18, 2016
Mastermind Communications presents yet another training for the expats community in Romania, this time on doing business with Romanians, addressed to foreign managers operating on Romanian market in the field of direct services to customers as well as business-to-business.

NEW AGE SERVICES - Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor
March 17, 2016
Mastermind Communications anunţă organizarea conferinţei ”NEW AGE SERVICES – Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucureşti.

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013
Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013
Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a V-a
June 25, 2013
Mastermind Communications organizează a cincea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 iulie la Bucureşti. Cel mai de succes training open revine cu noi exemple şi exerciţii interesante.

+ Toate Stirile

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013

Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

E dovedit științific că bărbații și femeile comunică diferit, folosesc diferite tactici în comunicare și accentuează fiecare alte aspecte în argumentările lor. Teoreticienii inteligenței emoționale spun că femeile folosesc în comunicare mai mult latura sentimentală și sufletească, pe când bărbații preferă o comunicare structurată, funcțional-logică de tipul unui meci de ping-pong. Și totuși, cum de ne înțelegem? Care sunt acele formule magice pentru eficiența comunicării și înțelegerea reciprocă? Putem să ne ascuțim simțurile astfel încât să citim partenerul nostru de sex opus pentru a atinge armonia în comunicare? Sunt femeile mai bune la asta decât bărbații? Vă așteptăm să dezbatem și să contra-argumentăm pe această temă, într-o atmosferă calmă în care vom degusta 3 vinuri speciale care ne vor încânta simțurile și ne vor dezlega limbile.

Bineînțeles că sunteți invitate în primul rând dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor, pentru a ne împărtăși cum reușiți să ne suportați. Cum faceți să comunicați eficient și eficace cu soții, iubiții, prietenii, amanții sau băieții dumneavoastră? Cum negociați ceea ce vă doriți? Știți când, cât și cum trebuie să tăceți? Știți ce-și doresc cu adevărat bărbații din viața dumneavoastră? Veniți să-i întrebați.

Nu se poate fără dumneavoastră domnilor, stâlpi ai societății și ai afacerilor. Dar sunteți la fel de stâlpi și în familie? Care familie, întrebați? OK, atunci în relația cu ele… E de ajuns să duceți flori celor iubite? Să le duceți în vacanță? Sau să le luați bijuterii? De ascultat, le ascultați pe persoanele iubite – soții, mame, fete, amante, prietene? Când, în pauzele meciurilor? Ați vrea să știți cum trebuie să le ascultați și acordați atenție? Haideți să auziți ce spun ele.

Despre toate astea vom discuta cu patroni, angajați, șomeri, funcționari publici, studenți sau alți iubitori de comunicare, de înțelegere și frumos, care au trecut însă de 18 ani. Nu vrem să dăm lecții nimănui și nici să psihanalizăm pe oareșcine! Vom prezenta puncte de vedere și vom dezbate asupra lor. Vom folosi ca ingrediente cuvântul, dar și vinul – cel mai bun vehicul de comunicare – cel care descrețește frunțile, dezinhibă, scotocește în adevăr și-l scoate la suprafață, făcând toate astea cu un parfum aparte.

Pe lângă vinul bun vă așteptăm și cu gustări atent pregătite de Chef-ul de la Marshal Garden, udate cu răcoritoare și apă rece din belșug.

Gazdă și moderator al dezbaterii va fi Mihai Mătieș, președintele executiv al Clubului Masterwine.

Pentru înscrieri vă rugăm contactați-o pe colega noastră Lavinia și să completați formularul obținut de la ea. Membrii Clubului Masterwine au o reducere de 15% din prețul de 190 de lei per participant.


Contact:
Lavinia Andronache
Tel. 0371-390986
Email. landronache@mastermindcom.ro